FAOS søger studentermedhjælper – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

FAOS > Arrangementer og undervisning > FAOS søger studenterme...

FAOS søger studentermedhjælper

Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS),  Sociologisk Institut, Københavns Universitet, søger en studerende til transskribering af interviews og andre input til forskningsrapporter i forbindelse med forskningsprojekterne BARSOP og ’Fra lærerkonflikt til lokalt samarbejde på skolerne?’.

Profil   Vi søger en studerende, der læser på en af de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser, måske på bachelordelen. Vi foretrækker ansøgere med interesse for arbejdsmarkedsforhold og erfaring med transskribering. Generelt er det en fordel, at du skriver godt på dansk og engelsk, har nogen erfaringer med transskription.

Vi tilbyder   Et arbejde i et uformelt miljø blandt arbejdsmarkedsforskere og studentermedhjælpere. Du vil arbejde på to forskellige projekter. Projektet BARSOP – Bargaining and Social Dialogue in the Public Sector – fokuserer på hvordan den økonomiske og finansielle krise har forandret industrielle relationer, den sociale dialog og beskæftigelsen i den offentlige sektor i ni EU-lande. Projektet ’Fra lærerkonflikt til lokalt samarbejde på skolerne?’ har som formål at undersøge, hvordan arbejdstidsspørgsmålet herefter løses lokalt, og hvordan relationerne mellem de traditionelle kollektive aftaleparter udvikler sig lokalt i tiden efter en større overenskomstkonflikt. Du skal i samarbejde med en forsker/medarbejder, stå for transskribering af interviews foretaget på dansk og komme med input til forskningsrapporter.  

Ansøgningsfrist er d. 31.03.2017
Læs mere om stillingen og ansøg her.