2. november 2022

FAOS søger studentermedhjælp

Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS),Sociologisk Institut, Københavns Universitet, søger en studerende til vores sekretariat.

FAOS søger en student, der har mod på en varierende arbejdsdag i sekretariatet, der servicerer vores forskere. Arbejdsopgaverne består af en række forskellige opgaver, fx at tjekke FAOS i medierne, opdatere FAOS’ hjemmeside, tage referater ved vores arbejdsmøder, booke lokaler og forplejning ved FAOS’ mange seminarer og konferencer og skrive korte tekster til vores hjemmeside. Men opgaverne kan også være postafhentning, telefonpasning og fotokopiering. Ligesom der vil være mulighed for at assistere med fx research på forskningsprojekter. 

Vi forestiller os, at du har mindst et par år tilbage af din uddannelse. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har flair for sprog og formidling. Erfaring med referatskrivning, korrektur og hjemmesideredigering er en fordel. Det samme gælder kompetencer i databehandling og -analyse. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil, også i eksamensperioder.

Læs mere om stillingen

Emner