Bag facaden på Forligsen. OK18 indefra!

Vil du høre mere om den historiske konflikt, der udspillede sig i foråret 2018? Og er du nysgerrig efter at komme ind bag de lukkede døre og høre om, hvordan forligsinstitutionen fungerer? Har du selv deltaget i OK18, og har du ting, du synes kunne være relevante at bevare for eftertiden? Så kom til et spændende fyraftensarrangement på Arbejdermuseet, hvor vi både indsamler materiale fra konflikten og skal overvære debat med personlige beretninger fra OK18 fra forligskvinden Mette Christensen, Anders Bondo og Michael Ziegler.

Program:

Kl. 16-17 – Indsamlingsevent
Kom og aflever dine personlige genstande eller minder fra OK18 og se highlights fra vores indsamling. Du kan også møde flere markante aktører fra overenskomstforhandlingerne – bl.a. dommerfuldmægtig Nina Palesa Bonde, som de fleste, der deltog i demonstrationerne i forbindelse med forhandlingerne vil huske. Og du kan synge med på nogle af de markante slagsange, når Strejkedrengene fører an i nye og gamle strejkesange.

Kl. 17-19 – Debat om forligsinstitutionens rolle på det danske arbejdsmarked
Med oplæg af:

Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening (DLF) og ledende forhandler for Forhandlingsfællesskabet under OK18

Michael Ziegler, borgmester i Høje-Taastrup Kommune og chefforhandler for Kommunernes Landsforenings (KL) under OK18

Mette Christensen, forligsmand under OK18.

Debatten indledes med en introduktion til forligsinstitutionens historie v. Søren Kaj Andersen, centerleder ved Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS), Sociologisk Institut, Københavns Universitet.

Læs mere om program og tilmelding