22. oktober 2020

Podcast: Digitalisering og COVID-19

Corona-pandemien har accelereret digitaliseringen, og det store spørgsmål er så, hvad vi kommer til at tage med os på den anden side? Hør podcast med bl.a. FAOS' Anna Ilsøe om robotter, fremtidens fleksible arbejdsmarked og hvad COVID-19 kommer til at betyde for digitaliseringen. 

Zoom, Skype og Teams. Under COVID-19 er begreber som disse blevet en del af vores hverdag. Danmark er ét af de lande, hvor digitaliseringen har haft størst gennemslagskraft, og nogle af tiltagene er allerede så integreret en del af vores liv, at vi slet ikke lægger mærke til dem.

Fjerde afsnit af Heartbeats-podcasten 'På den anden side' sætter fokus på digitaliseringen i Danmark. Panelet består af lektor Anna Ilsøe, der forsker i det digitale arbejdsmarked, Karen Frøsig, administrerende direktør i Sydbank, og Mads Raahede, der har erfaring med at implementere digitale løsninger for KPMG.

Panelet dykker ned i robotter, fremtidens fleksible arbejdsmarked, og hvad COVID-19 kommer til at betyde for digitaliseringen. Panelet er helt enige om teknologiens mange muligheden, men i løbet af programmet taler de også, om hvad det er man så mister, når robotter, AI og skærme er en fast del af vores arbejdsliv.

Hør podcast

Emner