28. januar 2022

Nana Wesley Hansen blandt Danmarks mest citerede eksperter

Presse

FAOS forsker Nana Wesley Hansen er blandt landets mest citerede eksperter i 2021. Det viser en opgørelse Infomedia har lavet for Akademikerbladet.

Profilbillede Nana Wesley Hansen


På en liste over landets 50 mest citerede eksperter i 2021 indtager lektor Nana Wesley Hansen en flot 36. plads. Dagsordenen i 2021 var i høj grad præget af Corona-pandemien, og listen domineres ikke overraskende af sundhedsfaglige eksperter, der udgør 30 af de 50 eksperter på listen. Nana Wesley Hansen er en af de få eksperter med en samfundsvidenskabelig baggrund, og én ud af kun syv kvinder på listen.

Nana Wesley Hansen blev især flittigt citeret i landets medier i forbindelse med de offentlige overenskomstforhandlinger og den følgende sygeplejerskekonflikt, hvor hun har bidraget med sin store viden om det offentlige arbejdsmarked og tidligere overenskomstforhandlinger. Nana har i en årrække fulgt de offentlige overenskomstforhandlinger tæt, ligesom hun de senere år også har beskæftiget sig indgående med overenskomstforhandlinger på det private område.

Se oversigten over de 50 mest citerede eksperter i Akademikerbladet.

Læs også Uniavisens historie om KU's 10 mest citerede forskere i 2021. Nana Wesley Hansen er den syvende mest citerede forsker på Københavns Universitet i 2021.

Emner