20. oktober 2020

Videnskabelig assistent søges

Interesserer du dig for arbejdsmarked og overenskomster? Og vil du gerne arbejde i forskningsverdenen?

FAOS søger en videnskabelig assistent til to forskningsaktiviteter. Den ene aktivitet er et forskningsprojekt, der skal afdække kompetencebehov i handelsbranchen med særligt fokus på overenskomsternes rolle i at tilvejebringe disse kompetencer. Den anden aktivitet er levering af data og analyser om den aktuelle udvikling på det danske arbejdsmarked til det europæiske arbejdsmarkedsobservatorium EurWORK. I forbindelse med begge aktiviteter vil du komme til at arbejde sammen med erfarne forskere fra FAOS og have hyppig kontakt til arbejdsmarkedets parter.

Kvalifikationer

Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og har interesse for arbejdsmarkedsforhold. Du har ikke nødvendigvis forskningserfaring, omend dette er en fordel, men kan dokumentere gode kvalifikationer inden for kvantitative metoder samt erfaring med kvalitative metoder. Du kan godt lide at tage ansvar og kan arbejde med flere opgaver på én gang. Du kan formulere dig flydende både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Eksempler på skriftligt arbejde på dansk og engelsk kan vedhæftes ansøgningen, men er ikke et krav.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse 1. december 2020 eller snarest derefter. Der er tale om en fuldtidsstilling af 1 ½ års varighed med mulighed for forlængelse. Ansøgningsfrist er den 8. november 2020.

Læs mere om stillingen og ansøg her