20. maj 2021

Webinar: Pandemic Societies – A comparative perspective

Bliv klogere på hvordan COVID-19 pandemien har påvirket vores samfund, kultur og arbejdsmarked. Dansk Sociologiforening inviterer til webinar om resultaterne fra en bred vifte af forskningsprojekter, der har set nærmere på pandemiens konsekvenser i vores samfund. Hør bl.a. om resultaterne fra to FAOS projekter, der har set nærmere på dels virtuel ledelse og vilkårene for atypisk ansatte under pandemien.

COVID-19-pandemien har medført hidtil usete samfundsmæssige og økonomiske forandringer i samfund over hele verden. Godt et år efter pandemiens begyndelse er det mere og mere klart, at forskellige samfund, grupper, regioner og lande oplevede pandemien og dens konsekvenser drastisk forskellige. Fra forskelle i tilpasningen af ​​COVID-19-politikker til stigende sundhedsmæssige uligheder. Nye teknologier til overvågning af COVID-19-pandemien har afdækket eksisterende mønstre af social differentiering og sårbarhed. Samfundsvidenskab og sociologi har spillet en aktiv rolle i ​​vores forståelse af, hvordan forskellige individer, organisationer og kulturer påvirkes forskelligt af den samme biologiske trussel.

I Danmark blev der ydet nødfinansiering til adskillige projekter, der har studeret en bred vifte af spørgsmål om pandemikrisen, efterhånden som den udfoldede sig, hvilket har givet en unik indsigt. Den virtuelle konference "Pandemic Societies: A comparative perspective" har til formål at fremlægge og diskutere de foreløbige forskningsresultater. Fokus vil være på komparative aspekter mellem sager, grupper og lande.

Læs mere om program og tilmelding

OBS. Webinaret foregår på engelsk

Emner