Tidligere begivenheder

Begivenheder og arrangementer afholdt af FAOS.

29. nov. 2022, kl. 14.00-16.00

Seminar: Udfordringer for velfærdsservice i ældreplejen og på børneområdet

Hvordan balanceres kvalitet og dækning af velfærdsservicen med rimelige løn og arbejdsvilkår, når budgetterne er stramme? Og hvordan påvirker rekrutteringsproblemer denne balanceakt? Det er temaerne i et FAOS-seminar om den danske del af det komparative EU-projekt ’Social Dialogue in welfare services - employment relations, labour market and social actors in the care services’ (SOWELL).
29. maj 2018, kl. 13.00-16.00

Ph.d. forsvar: Integration af central- og østeuropæiske immigranter på arbejdsmarkedet

Nationale økonomier og arbejdsmarkeder er de seneste årtier blevet mere og mere integreret – særligt inden for EU. Som konsekvens udfordrer immigration af udenlandsk arbejdskraft i stigende grad de nationale arbejdsmarkedssystemer. Jonas Felbo-Kolding har i sin ph.d. afhandling set nærmere på særligt central- og østeuropæiske immigranters integration på det danske arbejdsmarked.
8. sept. - 10. sept. 2016

FAOS på Kongres

FAOS er stærkt repræsenteret ved årets Ilera-kongres i Milano. Otte forskere er af sted for at holde oplæg og møde kolleger fra hele verden. Anna Ilsøe og Trine P. Larsen fra FAOS organiserer en workshop på kongressen med afsæt i FAOS' netop udgivede bog Den Danske Model set udefra. Derudover deltager forskere fra FAOS i forskellige sessions med oplæg indenfor dette års tema: The future of representation, for hvordan påvirker det de forskellige arbejdsmarkedsmodeller, når færre melder sig ind i en fagforening, og hvad betyder en øget diversitet på arbejdsmarkedet?